maanantai 2. heinäkuuta 2012

Juhannus Särkänniemessä


Itse kävin aina pienenä vanhempien kanssa Särkänniemessä juhannuksen aikoihin, koska kaikki muut olivat menneet mökeille ja muualle metsiin. Siellä oli aina hyvin hiljaista ja laitteisiin pääsi kohtuu pienillä jonoilla. Siksi odotinkin hyvin hiljaisia päiviä. Toisin kävi.

Perjantaina en ollut töissä joten kuulin vain kauhutarinoita kuinka parkkipaikka oli täynnä ja Onkiniemeen piti mennä ja bussikuljetusta sieltä ei ollut joten asiakkailta tuli tietenkin palautetta asiasta kun joutuivat kävelemään. Mutta ei siitä enempää koska itse olin onnellisesti vapaata viettämässä.

Lauantaina oli suurin piirtein sama meininki, eli siis autoja Onkiniemessä asti ja paljon riemukkaita lapsia juoksemassa Angry Birds Landissä, jossa siis oli minun vuoroni. On se Angry Birds kyllä ihmisiä paikalle houkutellut koska koko lastenalue oli täynnä ihmisiä. Angry Birds alueella joutui kävelemään kaikkien ihmisten olkapäissä kiinni ja yritti koko ajan katsoa alaspäin kun vaahtosammuttimen kokoiset asiakkaat juoksenteli jaloissa. Pena Puukin soi niin monta kertaa päivässä että viereisen kioskin tytöt näytti siltä että, kohta lähtee töpseli seinästä.


Pari tapausta tuli siitä kun jouduttiin tutkimaan asiakkaiden reppuja ja sieltähän löytyi näitä alkoholipitoisia juomia, mitä puiston alueelle ei saa tuoda. Takavarikkoonhan ne sitten menivät. Taas joutui myös monta kertaa kertomaan asiakkaille tupakkapaikkojen sijainnista. Varsinkin Angry Birds Landissä jossa ei saa tupakoida missään, koska siellä on niin paljon lapsia ettei heidän tarvitse kärsiä siitä.

Halti sai myös ilmaisia Angry Birds testikarkkeja
Sunnuntai oli paljon hiljaisempi koska koko päivän satoi kaatamalla. Oli mahtavaa olla portilla aamulla kun aamuruuhkakin kesti kunnioitettavat kaksi minuuttia. Portillahan järjestyksenvalvojat keräävät alueliput postilaatikon näköiseen laatikkoon ja sitten naksuttelee laskuriin jälleenmyyjärannekkeiden lukumäärät. Ja taisin viimeksi mainita että portilla tulee aina todella kylmä ja eipä tuokaan päivä eronnut edellisistä. Mulla taisi olla päällä koko Särkänniemen vaatekerta ja silti oli liian kylmä. Yritän yhä edelleen viisastua ja muistaa viedä hanskat töihin. Ja ehkä myös vaihtosukat koska sunnuntaina olin laittanut jalkaani kengät jotka tulvivat. 

Sunnuntain väkimäärä portilta katsottuna
-Pia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti