tiistai 3. heinäkuuta 2012

Korkeasaaressa


Heissan jälleen täältä laitekuskin ihmeellisestä maailmasta!

Rankat työt vaativat selvästikkin sitäkin rentouttavammat huvit. Tai kuka tämän nyt rentouttavaksi laskee ja kuka ei, mutta minulle maanatain vapaapäivä oli täydellinen 'aivot narikkaan' päivä.

Aamulla heräsin ensin aikaisin palaveriin(/aamupalalle) joka pidettiin särkässä. Meillä on siis noin kerran kuukaudessa tiimipalaveri ennen töitä, jossa puhumme menneiden viikkojen asioita. Puhumme mikä on mennyt hyvin ja mikä asia mättää. Unohtamatta tietenkään aamupalaa, jonka saamme nauttia palaverin yhteydessä.

Palaverin jälkeen polkaisin pyörällä nopeasti kotiin, josta starttasimme auton kohti mitäkäs muuta kuin Korkeasaarta! Ja edellinen työpäivähän oli laulettu vain ja ainoastaan "Huomenna mennään korkeasaareen" laulua.
lyhytkorvakuonokas

Mangustit :)
Aamu alkoi Tampereella aurinkoisena ja jatkui sellaisenaan melkeinpä Helsinkiin asti. Määränpäätä lähestyttäessä alkoi taivaalla olla jotain ylimäärätistä, jota ei ollut tilauksessa. Onneksi kävellessämme siltaa pitkin saarelle aurinkokin alkoi pilkistelemään pilvien rakosista ja saimme kuin saimmekin aurinkoisen päivän.
Lukuunottamatta satunnaista kylmähköä merituulta päivä oli enemmän kuin täydellinen.

Kamelit

Eniten odotin tiikereitä koko eläintarha päivältämme, mutta suuri yllättäjä nousi melkeinpä suuremmaksi suosikikseni. Ensimmäiset eläimet nähdessäni, sisäinen pikkulapseni pääsi valloilleen ja sitähän jatkui sitten kotiin pääsyyn asti! Mutta eipä tuo ainakaan itseäni haittaa... Välillähän on ihan hyvä heittää ne aivot sinne narikkaan ja vaihtaa vapaalle!

Suosikki Tikkeri!

Tikkeri
Päivän aikana tuli siis nähtyä niin lintuja, apinoita ja karhuja. Kuin myös kärmeitä, kameleita ja niitä tikkereitä. Unohtamatta tietenkään suurta yllättäjää! Mahtaakohan kukaan arvata mistä eläimestä mahtaisi olla kyse? Vinkki... löytyy kissalaaksosta! :)

Mikä eläin kyseessä? 
Kun rentouttavat huvit on suoritettu, on aika palata niihin rankkoihin töihin...
Joista möhemmin kirjoittelen teille lisää.

- Jemppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti