keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pelimyyjät rientämässä


Moro!

Vihdoin ehtii taas pelimyyjäkin kesätohinoiltaan kirjoittamaan. Paljon on tässä viime päivinä ollut ohjelmaa. Päivät kuluvat töissä, ja kun kotia pääsee, ilta menee pitkäksi. Niin paljon on kaikenlaista mukavaa tekemistä heti töiden jälkeen: hengailua kavereiden kesken, työporukalla ja kaupungista toiseen.

Särkän aamupala
Erityisen hauska oli eräs päivä, kun työpalaverin jälkeen pelimyyjien porukka suuntasi huvittelemaan Särkkään. Nautimme ensin maukasta aamupalaa. Tiedoksi siis, että pelkästään herkullisen aamiaisen vuoksi kannattaa herätä ajoissa palaveriin!

Syötyämme mahamme täyteen suunnistimme kiertämään porukalla Särkän laitteita läpi. Vaikka aurinko tuskin pilkahti esiin kertaakaan, sää oli sopivan lämpöinen.



Tässä kohden minun on pakko tunnustaa, että päivä oli itselleni siinä mielessä hyvin erityinen, että kysymyksessä oli ensimmäinen kertani, kun pääsin testaamaan Särkän hurjimmat laitteet. Viime Särkkäreissusta muistan vain kirkkaasti sen hetken, kuinka minulle kerrottiin, että olen vielä liian lyhyt Aikamattoon. Näin kymmenen vuoden kuluttua tapahtuneesta minulla ei enää kyseistä ongelmaa ole, joten kaikki laitteet tuli vihdoin testattua. Suosikikseni valikoitui Half Pipe. Siinä oli pakko käydä useamman kerran!



Hulluttelimme myös Metkulassa, ja sen jälkeen kävimme ajamassa vauhdikasta rallia törmäilyautoilla. Kyllä riitti naurua, ja hauskaa oli!


Voi vain iloita siitä, kuinka mukava työporukka meillä on. Tässä kesän aikana olen päässyt tutustumaan jokaiseen. Peliporukka tulee niin hyvin toimeen, että viikoittain on ollut yhteistä ohjelmaa vapaa-ajallakin. On ollut monenmoista vauhdikasta illanviettoa, leffailtoja, ruokailua, kahvittelua, hengausta, kaikkea! Yhteistä tekemistä on myös paljon suunnitteilla. Olemme muun muassa kehitelleet reissua Powerparkkiin työporukan kesken. Varmasti tulee hauska reissu. Kävin itse asiassa ystäväni kanssa siellä viime viikolla. Siellä on kyllä hurjia ajeluita tarjolla, jos niitä kaipaa. Itse ainakin nautiskelin kovasti.

Melkoista huvittelua on tämä elämä nyt siis ollut – olihan minulla neljän päivän vapaatkin. Nyt sitten kelpaa taas vähäksi aikaa pukea yllensä tuttu oranssi Särkän työhuppari ja siihen sopivat, oranssit kenkäni.



Hauskoja työ- ja vapaapäiviä itse kullekin toivoen:
Annabella

1 kommentti:

  1. Hei näin aiheesta poiketen, mistä tuo sinun ihana keltainen toppi on? :-)

    VastaaPoista