perjantai 8. kesäkuuta 2012

Toimistoharmautta vs AB Landin avajaiset

Moikka!

Huh huh kun on pitänyt kiirettä tässä luokkaretkiaikana täällä toimistollakin.

Kesä on jo pitkällä, eikä sitä vaan millään tajua! Kohta on jo juhannus.. Välillä täällä toimistolla on niin eristyksissä tuosta huvipuistosta, että hukkaa sen kesäfiiliksen. Mutta kuinka onnekas olenkaan, että voin lähteä lounastauolla tuonne aurinkoon ja iloiseen vilinään ja muistaa taas kuinka on KE-SÄ! Ja ihmisten lomafiilis tarttuu tuolla käppäillessä niin mukavasti, että sitä ihan unohtaa että onkin töissä.

Ja jos toimiston arki tuntuu harmaalta voi itseään aina piristää pienen pienillä asioilla kuten tilaamalla pirteän pinkkejä post-iteja!! Eipä tunnu laskujen naputtelukaan enää niin tylsältä :)


Ja kehtaankin puhua tylsyydestä kun eilen oli muutes Angry Birds Landin kutsuvierasavajaiset. Paikalla puhumassa aina niin hymyilevä Euroopan- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb.


Stubb on kyllä loistava puhuja; rento mutta asiallinen mutta luonteva ja puhuu suomen kieltä. Tai englanniksi hän kylläkin puhui eilen, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan; ei-normaalia-poliitikon-kieltä-vaan-ihan-selvää-suomea. Tuntuu aina että hän puhuu ihminen ihmiselle, ja se on hienoa. Ja tuo huppari on muuten ihan yliveto, että jos meillä myytäis täällä noita niin ostaisin..


Slurps mitä possuttelijan herkkuja sanan kaikissa merkityksissä..
Ja minä pyysin päästä kuvaan koko bileiden suurimman julkkiksen kanssa, ja ei- se ei ollut Alexander eikä Rovion pojat eikä se Voice of Finlandin Lauri joka lauloi hienosti (jonka varjo näkyy kuvan vasemmassa reunassa) - vaan vihreä possu!


- Julia


1 kommentti: