lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pelimyyjän päivä pähkinänkuoressa

Nyt olen ehtinyt viettää monia aurinkoisia päiviä Särkänniemessä työni parissa. Tietenkin mukaan on mahtunut sateisiakin päiviä, mutta eivätpä ne näytä huvittelijoiden menoa haittaavan. Olen täältä peleiltä ihmeissäni katsellut, kuinka hurjapäisimmät heistä lähtevät Tukkijoen vietäväksi jopa sadepäivinä. Eräs pahasti kastunut koululainen oli saapunut juuri Tukkijoelta, kun hän vetäisi narusta vettä roiskivan pilailukameran ja innostui siitä kovasti.
Huh, ihan kuin sateessa ei olisi jo tarpeeksi!
Monenlaisia hauskoja tilanteita on siis kuukauden sisään jo mahtunut. Nyt tarkoitukseni on kuitenkin valottaa tarkemmin sitä, minkälainen pelimyyjän päivä pääpiirteissään on.
Aluksi herään siihen, kun auringon valo väkisin tunkeutuu sälekaihdinten raoista ja havahduttaa minut uuteen päivään. Kello on kuitenkin vasta seitsemän, joten jatkan unia.  Kyllä kelpaa, kun saa nukkua vielä muutaman tunnin! Keitän kupin kahvia, syön aamiaisen ja jos ehdin, vilkaisen jopa päivän lehteä. Sitten lähden polkemaan töihin. Ampaisen pyörälläni pitkin tuulisia maanteitä ja puikkelehdin läpi vilkkaan keskustan ja rauhallisen puiston ennen kuin olen Särkässä.
Työpäivä alkaa niin, että liityn muiden pelimyyjien seuraan, iloiseen puheensorinaan sisäpihalle yhteistä kokoontumista varten. Tämän jälkeen haen palvelutoimistolta tarvikesalkkuni, jossa on sisällä kaikki tarpeellinen päivää varten: erilaisia lippulappusia kirjanpitoa varten, pelipaketit, musiikkisoittimet ja niin edelleen.
Pelikoju vaihtuu päivittäin. Se tuo mukavaa vaihtelua työhön! Puisto aukeaa ja voin nostaa luukut ja viettää monia hauskoja hetkiä peluuttaen asiakkaita. Välillä käyn tauolla haukkaamassa purtavaa ja tapaamassa työkavereitani. Illan päätteeksi teen niin sanotut lopputoimet, eli tarkistelen myydyt lipputuotteet yms.
Tähän mennessä olen viihtynyt työssäni loistavasti! Peluuttaminen on ollut hauskaa ja hulvattomia hetkiä on riittänyt!
Huippua kesän alkua toivottaen: Annabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti