maanantai 11. kesäkuuta 2012

Leppäkerttu, tanssijoita ja ranskalaisia lippuluukulla

Nyt tuntuu jo kesältä! Aurinkoisia päiviä on enemmän kun sateisia ja lippuluukulla voi pärjätä t-paidalla (tätä on odotettu!). Lomalle siirtyneet koululaiset juoksevat päivä toisensa jälkeen hymyillen hakemaan kausikortilla rannekkeensa ja joskus he kertovat muistavansa minut edelliseltä Särkänniemi-päivältä. Minäkin alan jo vähän tunnistaa aktiivisimpia kausarilaisiamme.
Alkuviikosta olin kaksi päivää samassa kopissa uuden lipunmyyjän Auroran kanssa. Innostuimme ottamaan hauskoja kuvia tätä kirjoitusta varten ja aion kertoa nyt niistä.
Aamupäivisin, kun huvipuisto on juuri aukeamaisillaan, on lippuluukuilla usein jonoja.
Keskipäivän tienoilla, kun jonot olivat jo voitettu, lippuluukkumme eteen tuli suuri ulkomaalaisista nuorista ja lapsista koostuva ryhmä. Heidän selvästikin piti odotella että ryhmän vetäjä on hakenut liput. He alkoivat laulaa ja tanssia Magarenaa ja sen jälkeen uutta hittikappaletta Ai se eu te pego. Kaikki nuoret ja lapset olivat tanssissa ja laulussa mukana, se oli mahtavaa! Tanssimme Auroran kanssa kopissa heidän tahdissaan. Meidän suomalaisten pitäisi ottaa mallia näistä rohkeista ulkomaalaisista. Tanssi ja laulaa voi missä tahansa, vaikka lippuluukulla!
Saimme Auroran kanssa myös pienen seuralaisen työpäiväämme.

Pieni ja suloinen leppäkerttu laskeutui taskutieto-telineemme päälle. Emme ehtineet nimeämään sitä ennen kun se lensi jo matkoihinsa. Kuvan saimme kilttien järjestysvalvojiemme ansiosta!


Järjestyksenvalvojista puheen ollen, he (kaksi nuorta miestä) olivat minulle ja Auroralle erittäin kilttejä. He tulivat juttelemaan meille hiljaisina hetkinä ja muutenkin viihdyttämään meitä järkkärijutuillaan. Ja mikä parasta: He hakivat meille nälkäisille lipareille ranskalaisia! Namnam, maistui tooosi hyvälle!
Kesä on viimein alkanut – tästä kesästä tulee paras kesä ikinä!
Pirre

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti