tiistai 19. kesäkuuta 2012

Millaista säätä tänään luvassa?

Vihdoinkin on aika raottaa laitekuskin arkea niin töissä kuin ulkomaailmassakin.
Aluksi voin kertoa, että on äärimmäisen vaikea kirjoittaa tietokoneella, joka on noin sadassa (ehkä ei ihan niin monessa) erilaisessa ja erikokoisessa laatikossa ympäri asunnon lattioita... Mutta nyt on uusi ja tuliterä tietokone, jolla sopii sitten kirjoitella blogia!

Laitteita on ennätetty pyöritellä jo monen monituista viikkoa ja meno puistossa sen kuin vilkastuu.
Luokkaretkeläiset tulivat ja luokkaretkeläiset menivät. Nyt on sitäkin enemmän lapsia asiakkaina, jotka tuppaavat viihdyttämään päivästä toiseen suorasukaisilla kommenteillaan ja elämän pikku viisauksillaan.

Työtoverini täällä blogin puolella ovatkin ennättäneet jakaa jo monet kirjoitukset kanssanne ja nyt on vihdoinkin (kiitos tietokoneen kokoon saamisen) minun vuoroni jakaa teidän kanssanne hieman laitekuskin arkea. Kaikkea en kuitenkaan paljasta kerralla, jotta saatte pitkin kesää kuulla jotain uuttakin laitekuskin arjesta.

Päällimmäisenä mielessä on ehkä ah niin ihana vaihteleva Suomen sää! Lauantaina asiakkaat saivat nauttia mukavasta auringonpaisteesta ja sunnuntaina meitä viihdyttääkin sade.


Parhaimmillaan päivän työvaatetukseni on koostunut sukista, villasuksita, pitkiksistä, kollareista ja tuuli/sadehousuista. Sekä kolmesta paidasta, kahdesta hupparista, tuulitakista, sadetakista, piposta, kaulaliinasta sekä tumpuista. Kylmä on siis ollut, mutta on niistä lämpimistä ja jopa kuumista päivistä saatu nauttia/kärsiä.


Moni varmasti ajattelee, että särkänniemen työntekijänä oleminen on mahtavaa. Saa olla ulkona ja aurinkoisina päivä ruskettuu mukavasti. Ulkonatyöskenteleminen on oikeasti mitä mahtavina, mutta mitä ruskettumiseen tulee... Noh, jos pidät t-paitarajoista niin olet päässyt juuri oikeaan paikkaan!

Seuraavassa kirjoituksessa lupaan kertoa omasta päivästäni laitekuskina ja raottaa ovea työntekijöisen ihmeelliseen maailmaan säränniemessä. Kuviakin on luvassa (pahoittelut niiden puuttuminen tällä kertaa) heti kun opin käyttämään tätä uuden karheaa konettamme.

Nauttiikaa auringosta (ja sateesta, niin kuin minäkin)!
- Jemppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti