maanantai 25. kesäkuuta 2012

Pyöripä ne pelit juhannuksenakin!


Heippa!

Menipä juhannus, ja nyt sitten odotellaan hellekesää. Toivottavasti kaikilla on ollut oikein hauska juhannus! Oma juhannukseni vierähti tällä kertaa Särkänniemessä. Riittipähän Särkänniemessäkin juhannuksenjuhlijoita niin aattona kuin päivänäkin. Peluutin väkeä aattona Minikoris-pelillä. Juhannuspäivänä puolestaan Airballilla riitti porukkaa välillä jonoksikin asti.



Enpä ole aikaisemmin viettänyt kalenterivuoden yhtäkään juhlapäivää töissä. Tällä kertaa jäivät siis juhannussaunat ja muut perinteet välistä, mutta olenpa ne joka vuosi päässyt kokemaan, joten eipä se oikeastaan harmittanut. Muistelin lähinnä sitä, kuinka monen oman vapaan juhlapäiväni onnistuminen on ollut kiinni siitä, että jotkut ihmiset ovat töissä näinä päivinä. Esimerkiksi monella reissulla ympärivuorokautiset huoltsikat ovat olleet tarpeen!


Nyt oli sitten itsekin aika kokea juhlapäivät työn parissa ja keskittyä mukavin fiiliksin peluuttamaan Särkän juhannusvierailijoita. Tietenkin aattotyöpäivän päätteeksi pelimyyjät olivat kehitelleet yhteistä juhannusillanviettoa, ja suurin osa työporukasta suuntasikin sinne viihtymään yhdessä. Sää oli koko aaton täydellisen aurinkoinen! Juhannuspäivä puolestaan oli pilvinen, mutta monta iloista hymyä irtosi juhannuspelien parissa Airballilla. Taitavimmat heittäjät saivat matkaansa pehmoflamingoja ja hupaisia palloja. Juhannuspäivänä tauolla päätin ilahduttaa itseäni näin juhannuksen kunniaksi ja ostaa vähän herkkuja. 


Mukaan tarttui siivu lämmintä pitsaa ja pussillinen herkullisia karkkeja.

Hyvissä merkeissä ovat pelimyyjän päivät siis edelleen jatkuneet, vaikka kesäflunssaa kuluneella viikolla olikin. Pääsin kuitenkin pyörähtämään Kehäkolmosen sisäpuolella pikaisesti kotikonnuilla. Ja onneksi minulla on myös nyt se uusi digikamera. 

Upea kesä on puhkeamassa. Kotipihalla kukki aivan ihania juhannusruusuja!


Ihanaa kesää teille!
Annabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti