sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Syntymän iloa ja luopumisen tuskaa

Olemme saaneet kokea kesäkuun aikana suurta surua, mutta myös suurta iloa. Olemme joutuneet hyvästelemään eläintarhan pitkäaikaisia asukkeja. Minipossut Linda ja Lola jouduttiin lopettamaan vanhuuden vaivojen vuoksi. Possutytöt olivat eläintenhoitajien ilona peräti 16 vuotta vaikka yleensä minipossujen elinikä on maksimissaan 15 vuotta.


Yllättäen jouduimme luopumaan myös miniaasiruuna -Niffestä. Niffellä oli suuri virtsakivi, jota yritettiin poistaa leikkauksella. Operaatio on vaativa, eikä sitä Suomessa ole aiemmin tehty aasille, joten leikkauksen suoritti kanadalainen eläinlääkäri. Valitettavasti eläinlääkäreiden hyvästä työstä huolimatta kiveä ei saatu poistettua ja ainoa vaihtoehto oli Niffen lopettaminen.



Sitten siirrymme iloisempiin asioihin. Meidän Laku ja Tikka -lampaille syntyi 20.5. ja 23.5. kummallekin kolme karitsaa. Karitsoista vain yksi on uuhi ja loput viisi pässejä. Pikkulampaat ovat kasvaneet reilussa kuukaudessa kovasti.



Iris -kyyttömme teki sen taas! Koiramäen Kielo syntyi sunnuntaina 23.6. klo 18 aikoihin ja paikalla olevat asiakkaat pääsivät todistamaan iloista perhetapahtumaa.


-Paula ja Johanna

P.S. Kesäloma koulusta alkoi toukokuun lopussa, joten minäkin olen taas päässyt töihin ja päivitämme Paulan kanssa yhdessä blogia Koiramäen eläintarhan osalta! Olipa ihanaa tulla taas hoitamaan eläimiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti