sunnuntai 19. elokuuta 2012

Liparit valloittivat Näsinneulan!


Työnteko Särkässä palkitaan monilla mukavilla työsuhde-eduilla. Tämän kesän erikoisuutena saamme myös ravintola Näsinneulasta henkilökuntakortilla tuntuvan alennuksen. Niinpä päätimme lipunmyyjäporukalla lähteä kohti korkeuksia nauttimaan Tampereen parhaimman ja kovatasoisimman (;D) ravintolan antimista.
Valitsimme yhteispäätöksellä Finlandia menun johon sisältyi kuusi erilaista annosta. (varoitus: kuvia ei kannata katsoa nälkäisenä, saattavat lisätä ruokahalua J )

Annos 1: Korvasienikeitto


Arvostelu: Erittäin maukasta, lipari Saaraa lainaten: ”Tätä voisi syödä vaikka saavillisen!” Annoksen koko erittäin pieni.

Annos 2: Lohta monenlaisilla kastikkeilla ja lisukkeilla


Arvostelu: Todella erikoisia makuja, en todellakaan uskonut että tällaisia makuja on edes olemassa. Oma isäni tekee kyllä lohen paremmin. ;)

Annos 3: Marja hyydyke yrttivaahdolla


Arvostelu: Annos oli todella hyvä yhdistelmä erilaisia makuja! Marja hyydyke maistui vähän marjapuurolle. Niin kuin monessa muussakin on ongelmana, liian pieni annos!
  
Annos 4: Poroa (ylempi kuva) tai vaihtoehtoisesti kuhaa



Arvostelu: Nyt vihdoin sai täyttävää ruokaa! Poro erittäin maukasta, suosikkini olivat tuo vihreä kastike sekä yhden pihvin päällä oleva suklaa-pähkinä kastike.
Kala oli kuulemma myös oikein maukasta, vain kalan alla oleva riisimuhennos ei täyttänyt odotuksia.

Annos 5: Lähijuustoa ja hilloa


Arvostelu: Juustot olivat erittäin maukkaita, eivätkä yhtään liian väkeviä, niin kuin pelkäsin. Jälleen kerran annos todella pieni. Plussaa hieno Näsinneula-lautanen.

Annos 6: Tyrni kakkua appelsiini-tyrni kastikkeella ja valkosuklaajäätelöllä


Arvostelu: Erittäin erikoinen jälkiruoka ja minun makuuni aivan liian tujua. Toisaalta ainutlaatuinen makuelämys, tällaista en taatusti kokkailisi kotona. Näsinneula-retki oli ihanasti onnistunut ja pienistä annoksista huolimatta maha oli mukavasti täynnä kotiin lähdettäessä. Vaikka Tampereen seudulla olen asunut koko ikäni, oli tämä ensimmäinen kertani ravintola Näsinneulassa! Ja kyllä todellakin kannatti! Suosittelen ehdottomasti ravintolaa kaikille lukijoille, jos joskus haluaa luksusta, niin Näsinneulasta sitä kyllä saa.


Makoisia loppukesän hetkiä kaikille, ja tsemppiä niille jotka ovat taas palanneet itseni tavoin koulun penkille!

Pirre

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti